Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tió Solidari torna a La Girada aquest diumenge, amb més activitats per a la canalla

L’Associació de Comerciants de La Girada torna a celebrar el Tió Solidari per tercer any. Amb la filosofia que caracteritza el barri, de realçar les festes tradicionals catalanes, el Tió Solidari tindrà lloc diumenge a partir de les cinc de la tarda a la Rambla de La Girada.

Tothom qui vulgui fer cagar el Tió haurà de portar menjar per al Rebost Solidari. A canvi se’ls hi donarà un tiquet i, amb aquest, podran accedir a un circuit d’activitats, que és la novetat d’enguany.

Com l’any passat, el Tió Solidari comptarà amb la participació de l’associació Intocables Catalunya, d’aficionats a les Harley, que donaran un tomb en moto a la Rambla amb qui hagi col·laborat, petits i grans.

En l’anterior edició del Tió Solidari de La Girada, 350 nens i nenes hi van participar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: