Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa SEFED enceta un nou cicle de formació

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa aquest mes de novembre el programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) amb un total de 30 alumnes en situació d’atur.

El seu pla formatiu consta de 900 hores de formació, de les quals 80 hores són pràctiques en empreses del sector situades a l’Alt Penedès.
L’empresa simulada RAÏMIVI és l’empresa del programa SEFED de Vilafranca, dedicada, en el marc de la metodologia de la simulació, a l’elaboració i comercialització de vins, caves, brandis i moscatells.
RAÏMIVI pertany a una xarxa d’empreses simulades nacionals i internacionals, permetent apropar a l’alumnat a una situació real de treball i desenvolupar les competències i habilitats pròpies de la gestió empresarial, sempre seguint la filosofia d’aprendre fent i treballant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: