Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El patge Raimon ha recollit cartes a Les Clotes i a la Barceloneta

El patge té molta feina aquests dies a recollir les cartes adreçades als reis d’Orient dels nens i nenes de Vilafranca. Aquest dilluns ha estat al barri de Les Clotes en una recepció que s’ha tornat a celebrar, per segon any, a l’Escorxador davant de la bona experiència de l’any passat.

La recepció se solia fer al local de l’Associació de Veïns de Les Clotes, a la Plaça de la Verema, però l’Escorxador és un espai més cèntric i amb altres serveis que permet que més famílies s’hi acostin per lliurar les cartes.

El canvi d’emplaçament ja va propiciar l’any passat una major afluència de gent. Aquest any, encara que la recepció ha caigut entre setmana, des de l’associació de veïns es mostraven satisfets de com havia anat la tarda.
Entre els nens i nenes que van lliurar les seves cartes a l’Escorxador hi havia l’Edgar i el seu germà. L’Edgar ens explica el que ha demanat als reis i també el taller que va poder fer al mateix Escorxador després de parlar amb el Patge Raimon.

El Patge Raimon va recollir ahir a la tarda cartes al local de l’Associació de la Barceloneta Sant Magí. Avui serà a l’Associació de Veïns de l’Espirall de sis a vuit. Dissabte al matí, entre dos quarts de dotze i dos quarts de dues serà al centre, a Can Trabal. Dissabte i diumenge recollirà les cartes al teatre municipal Cal Bolet: el dissabte, de cinc a vuit del vespre, i el diumenge, d’onze a dos quarts de dues. A Cal Bolet, els monitors del centre d’expressió plàstica Zig Zag impartiran un taller per fer un obsequi que doni una bona benvinguda als reis. El mateix diumenge, a la tarda, serà a l’Associació de Veïns de Sant Julià, al seu local de la Plaça de la Sardana.
Finalment, dilluns, el patge serà al local de l’Associació de veïns del Poble Nou de dos quarts de sis a vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: