Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Atletisme Vilafranca espera arribar als 300 inscrits en la segona edició de la Sant Silvestre vilafranquina

Tots els aficionats a córrer tenen una cita a la capital de l’Alt Penedès aquest dijous 31 de desembre, a la segona edició de la Sant Silvestre que organitza el Club Atletisme Vilafranca. Després de comptar amb 268 inscrits en la primera edició, els organitzadors esperen arribar als 300 atletes.

De fet, les inscripcions van a bon ritme i encara es poden fer efectives fins a la nit al web www.inscripcions.cat.
En nom de la organització, Abderrazak Samaoui explica el pes que té el barri de La Girada en el recorregut, que aquest any varia respecte l’any passat per les obres a l’entorn de les vies del tren.

Aquest any, per complementar la presentació de la cursa, es van organitzar un parell de xerrades el passat 18 de desembre a l’Escorxador.

La Sant Silvestre vilafranquins és una cursa de caire festiu per a tots aquells atletes que vulguin acomiadar l’any pels carrers de la vila de la millor manera possible. Durant la cita hi haurà obsequis, punts de música, bon ambient i raïm. A més, s’instal·larà a la Rambla de La Girada un punt de recollida de bolquers de la Creu Roja, per donar un caràcter solidari a l’esdeveniment.

Hi haurà una cursa adulta, amb dues voltes al circuit i un total de 5 quilòmetres, i dues infantils, ambdues mixtes. A tres quarts de cinc sortiran els atletes nascuts entre el 2008 i el 2010 i faran un recorregut de 500 metres. A les cinc, serà el torn dels nascuts entre el 2004 i el 2007. I, a dos quarts de sis de la tarda, tindrà lloc la cursa adulta, amb atletes nascuts fins al 2003.

Totes les curses s’iniciaran i finalitzaran a l’inici de la Rambla de la Girada.
La inscripció a la cursa infantil serà presencial fins 30 minuts abans de la sortida i la recollida de dorsals es farà al local de l’associació de veïns de la Girada avui fins les vuit del vespre i el mateix dijous 31 de nou del matí a cinc de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: