Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut un jove per intentar atropellar un agent a La Granada i circular sense permís amb un ciclomotor sostret

El jove, de 19 anys i veí de Barcelona, va donar positiu en la prova de drogues. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Els fets van tenir lloc la tarda del passat dimarts 8 de desembre a la carretera C-243a, al terme municipal de La Granada, on els agents estaven fent un control de trànsit i un ciclomotor va fer cas omís als senyals d’aturar-se. El jove va accelerar i va posar en perill la integritat física d’un dels agents que va haver de saltar per no ser atropellat.
El conductor del ciclomotor va continuar circulant a gran velocitat per dintre de La Granada i va tornar a agafar la carretera C-243a en sentit Vilafranca. Els agents van poder avançar-lo i barrar-li el pas, però per evitar ser interceptat, va xocar contra el vehicle policial i va marxar corrents.
Finalment, els agents van interceptar el jove i el van detenir pel robatori del vehicle, ja que havia estat sostret a Sitges, per conducció temerària i sense haver obtingut mai el permís i per atemptat als agents de l’autoritat. A més el jove, amb un antecedent per lesions, va donar positiu en haixix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: