Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Víctor Obiols presenta a l’Agrícol el seu poemari “Sol de Lluna ple”

El poeta i músic Víctor Obiols presentarà dimarts, 1 de desembre, a les 8 del vespre i a l’Agrícol, el seu poemari Sol de Lluna ple. Poesia 1974-1999 publicat per Edicions Els Llums, en el decurs d’un acte organitzar per La Cultural llibreria.

El poeta, escriptor i crític literari Jordi Llavina, així com la poeta i rapsoda Sílvia Amigó, seran els encarregats de glossar aquest llibre que recull bona part dels poemes, publicats o inèdits, escrits entre 1974 i 1999.
Obiols, que a més de poeta exerceix com a professor de traducció literària a la Universitat Pompeu Fabra i és membre del consell de redacció de la revista de poesia Reduccions, està considerat com una veu molt original de la poesia catalana contemporània. Es tracta, segons la crítica, d’una poesia estretament vinculada amb l’experiència. Indestriable de la seva personalitat poètica hi ha el Víctor Obiols compositor i intèrpret de cançons sota el pseudònim de Víctor Bocanegra. Com a tal ha publicat els discos titulats Bloc de lírica dura. Homenatge a Pepe Sales, Fonografies i Cançons de l’Akidelara, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: