Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV oferirà un programa especial en directe previ a la inauguració del Most

Demà a les set, des de la Rambla de Nostra Senyora, Penedès TV oferirà un programa especial en directe sobre el Most, Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava. El festival organitzat per Cine Club Vilafranca i Vinseum s’inaugura demà mateix a les vuit del vespre amb l’estrena de l’esperada Barcelona Nit d’Hivern, de Dani de la Orden.

Per fer ambient de cara a la inauguració i tot el que deparen els deu dies de festival al Penedès, l’espai televisiu, conduït per Josep Maria Soler, comptarà amb entrevistes amb els organitzadors i amb l’equip de Barcelona Nit d’Hivern, entre altres.

El Most s’allargarà fins al 15 de novembre amb la secció competitiva Collita, en la que participa una vintena de treballs audiovisuals sobre el vi i el cava, la secció, també competitiva, Brot, amb els millors curtmetratges de l’estat, i la secció Gran Reserva, que estrena a Vilafranca grans títols del cinema més actual com la mateixa Barcelona Nit d’Hivern, Mustang, Mia Madre i La novia.

Durant aquests dies, actors, directors i altres integrants dels equips de les pel·lícules que passen pel festival seran presents al Penedès per a presentar els seus treballs. Totes les sessions acabaran amb la degustació de vins i caves, alguns que es presenten per primer cop al mercat, i formatges Xerigots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: