Dissabte, 11 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola congela les ordenances fiscals per 6è any consecutiu

Amb els vots favorables d’ApO i els vots contraris de CiU i ERC, aquest dilluns el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat inicialment les ordenances fiscals pel 2016.

La novetat més destacada és la introducció d’una nova taxa de guals, que comporta que l’Ajuntament faci els treballs dels guals a les voreres perquè tots tinguin característiques homogènies.
Arran de les propostes plantejades per l’oposició, el govern va anunciar la intenció de tractar amb la gent gran del municipi la possibilitat de millorar les ordenances amb bonificacions i valorava que algunes de les propostes de l’oposició li semblaven interessants. Per això, va animar CIU i ERC a presentar-les en el període d’al·legacions per estudiar quines es podrien assumir.
El ple també va aprovar, amb l’abstenció de CiU, una modificació de pressupost per valor de 738 euros per donar llum verda a dues subvencions a entitats del municipi.
Per unanimitat es va aprovar el canvi de 2 dies autoritzats d’obertura comercials pel 2016. Així, a Olèrdola es podrà obrir els dies 31 d’agost i 12 d’octubre, enlloc del 10 de gener i 3 de juliol assignats. També es demana poder obrir l’1 de novembre i el 4 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: