Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“L’efecte”, de Lucy Prebble, arriba aquest diumenge a Cal Bolet

Carol López dirigeix una brillant exploració teatral del cervell humà i els límits de la medicina. Aquest diumenge 29 de novembre, a les 7 de la tarda, continua la temporada teatral a Cal Bolet amb “L’efecte”, de Lucy Prebble.

A “L’efecte”, dos joves voluntaris es comprometen a participar en un assaig clínic d’un nou fàrmac antidepressiu que augmenta els nivells de dopamina a l’organisme. En sucumbir a la força gravitatòria de l’atracció i l’amor, posaran en entredit l’èxit de l’estudi.
Ara bé, què és l’amor? El resultat dels efectes químics d’una pastilla o un misteri que escapa a qualsevol comprensió?
Lucy Prebble és una jove autora britànica que escriu guions per al cinema, la televisió i el teatre. L’obra es va estrenar el 2012 al National Theatre de Londres i va ser guardonada amb el Critics Circle Award com a millor nova obra teatral del 2013.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: