Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament obre expedients sancionadors contra les dues persones que van orinar a la plaça de la Vila, la vigília de la Diada de Tots Sants

Els fets van passar el passat 31 d’octubre a la nit quan aquestes persones van orinar a la plaça de la Vila sobre d’una de les plaques situades al paviment de la plaça. A més, van penjar la fotografia a les xarxes socials.

La multa s’aplicarà per haver orinat a la via pública i afectar elements singulars i identitaris de la Vila. La sanció econòmica prevista per aquestes dues infraccions i que haurà d’acabar de determinar l’instructor de l’expedient serà d’uns 300 euros, aproximadament per a cadascuna de les persones.
D’altra banda, des de l’Ajuntament de Vilafranca s’agraeixen les disculpes que han fet arribar les colles Minyons de Terrassa i Xiquets de Reus, i entén que l’acte incívic comès és personal i no representa l’esperit de les colles a les que pertanyen els implicats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: