Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa presenta aquest diumenge l´espectacle de Màgia “El Somiatruites”, amb la Companyia Mag Edgar

La companyia Mag Edgar, presentarà a Vilafranca el proper diumenge dia 8 de novembre a les 12 del migdia al Teatre Cal Bolet, l´espectacle de Màgia “El Somiatrutes”.

Es tracta d’un espectacle familiar i per a tots els públics, on es combina la màgia més espectacular dels grans aparells amb la màgia més impactant de petit format. Aquest conjunt de sensacions, sota una acurada posada en escena fa del Somiatruites un espectacle deliciós per a tota la família.

El Somiatruites, endinsa l’espectador petit i gran en un món on no hi ha límits per a la imaginació. Diuen que la imaginació és el llapis amb el qual els nens dibuixen les seves millors aventures, on res és segur i tot és possible, d’aquesta manera al Somiatruites, en cada representació s’escriu el més increïble dels miracles imaginatius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: