Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf es compromet a corregir qualsevol possible irregularitat en el funcionament de l’ens

Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles, va entomar la presidència de la Mancomunitat Penedès Garraf el passat 1 d’octubre, mesos després que es conegués l’informe de la sindicatura de comptes que alertava sobre irregularitats en el funcionament de l’ens supramunicipal.

Huguet ja es va comprometre en la seva presa de possessió a garantir una gestió transparent i més participativa.

Aquesta setmana, arran de la carta enviada pels representants d’ERC a la Mancomunitat per demanar actuacions clares que corregeixin les irregularitats i la depuració de responsabilitats tècniques i polítiques en cas que sigui necessari, Huguet reitera el seu compromís.

La Mancomunitat celebra ple el proper 1 de desembre a Canyelles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: