Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local dels Monjos ha celebrat el vint-i-cinquè aniversari posant l’accent en el bon nivell de seguretat assolit al municipi

El cos de la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos ha complert vint-i-cinc anys i ho va celebrar la passada setmana en un acte celebrat al Molí del Foix que va incloure el reconeixement a diversos efectius de la pròpia policia, ciutadans i membres d’altres cossos policials i de protecció civil.

L’alcaldessa Imma Ferret va destacar durant la celebració el bon “nivell de seguretat assolit a Santa Margarida i els Monjos”. El municipi és, segons les dades de la Junta Local de Seguretat en la que intervenen diversos cossos policials, un dels més segurs de l’Alt Penedès.

La darrera memòria anual d’activitats de la Policia dels Monjos destaca un descens de més d’un 15% dels delictes que s’han registrat, passant de 65 l’any 2013 a 55, el 2014. La majoria són delictes de danys contra el patrimoni o robatoris a l’interior de vehicles.

L’informe també reflecteix que, dins l’apartat d’infraccions de trànsit, es continua exercint un control minuciós per evitar el pas de vehicles de gran tonatge pel centre del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: