Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francesc Abad ofereix a la sala dels Trinitaris una xerrada sobre la seva obra

Des de la inauguració de l’exposició “Estratègia de la precarietat”, el passat 23 d’octubre a la Sala dels Trinitaris, eren moltes les persones que demanaven una conversa amb el seu creador per tal d’aprofundir i conèixer amb més precisió el sentit de les peces exposades, el seu discurs moral i la proposta expositiva.

Per aquest motiu el Servei de Cultura de l’Ajuntament ha convidat Francesc Abad per al proper dijous 19 de novembre, a les 7 de la tarda, a la Sala dels Trinitaris.
El conjunt expositiu dóna peu a múltiples interpretacions, des de la crisi econòmica i la política que deixa a la cultura en segon terme i les eines precàries dels anys setanta que l’artista utilitza en algunes de les obres exposades, fins a la mateixa precarietat amb que sobreviu l’artista gràcies al suport econòmic d’altres feines. Reflexions que emanen del repertori artístic que configura l’exposició a través d’obres de formats diversos: fotografia, fotocòpia, vídeo i instal·lació. I és de tots aquests aspectes que es podrà conversar amb l’artista el proper dijous 19 de novembre.
L’exposició romandrà oberta al públic fins el diumenge 22 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: