Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitza el programa Joves per l’Ocupació 2014 per a joves a l’atur entre 16 i 24 anys, que ha format una trentena de joves

El proper dijous 10 de desembre, a les 1 del migdia, a la Sala d’Actes de La Fassina, tindrà lloc l’acte de cloenda del programa Joves per l’Ocupació, amb la participació de l’alumnat, l’equip de professionals i les empreses col·laboradores del programa.

El programa, adreçat a joves a l’atur d’entre 16 i 24 anys, subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, i dut a terme al Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca durant aquest any, ha format 30 joves en dues especialitats formatives: una en el sector hostaleria i l’altra en el d’imatge personal.
Aquest programa, alterna la formació professionalitzadora amb l’experiència laboral en empreses, amb la finalitat de millorar la pràctica professional dels joves, proporcionant-los qualificació professional i competències bàsiques personals que els permetin ampliar les oportunitats d’inserció i incorporació al mercat laboral. Això es complementa amb un treball transversal intens en competències clau, per part dels tutors del programa, que aporta un plus formatiu que en el fons és essencial per a qualsevol lloc de treball: el saber estar.
Dels 30 joves que han finalitzat el programa, 22 han realitzat pràctiques formatives en empreses, 8 han realitzat contractacions subvencionades dins el marc del programa a empreses del territori i 6 més han obtingut contractacions temporals. Cal destacar també el retorn al sistema educatiu de 8 joves, els quals han trobat la necessitat o la motivació per continuar el seu itinerari formatiu.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: