Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per un robatori amb força en un domicili d’Avinyonet del Penedès

Agents de la comissaria de l’Alt Penedès van detenir el passat 5 de novembre, dos joves de 19 i 20 anys, tots dos veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van passar el dia 11 de setembre quan tres joves es van veure sorpresos pels propis veïns quan forçaven la porta d’un bloc de pisos del municipi d’Avinyonet del Penedès. En ser descoberts, van fugir del lloc ràpidament en un vehicle. Les investigacions posteriors han permès als mossos detenir dos dels implicats però continuen treballant per localitzar i detenir el tercer implicat.
Els detinguts, amb onze antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: