Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, plantació forestal a la muntanya de Sant Jaume

En el marc de la programació Els diumenges a Sant Pau, es farà una plantació forestal d’alzines a la muntanya de Sant Jaume, guiada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i amb el suport del GEIF.

Aquestes dues entitats, juntament amb els Ajuntaments de les Cabanyes, La Granada i Vilafranca, formen part de l’ADF La Carrerada, constituïda la passada primavera, amb l’objectiu de treballar plegats en accions de prevenció i lluita contra els incendis forestals. Els membres d’aquesta nova ADF, doncs, conviden tothom que hi vulgui participar, a col·laborar, en aquesta reforestació.
Per la plantació forestal es demana que qui pugui porti eines, així com guants. L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta. El lloc i hora de trobada per aquest diumenge serà directament a l’espai Muntanya de Sant Jaume, a l’antic Casal 2.000, a les 10 del matí. En cas de pluja, l’activitat quedarà suspesa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: