Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana, actes centrals de la Festa del Most de la Ràpita

El parlament d’obertura de la Festa del Most de la Ràpita 2015 a càrrec d’Aina Mallol, cap de colla dels Xicots de Vilafranca, dona el tret de sortida a les 10 d’aquesta nit a un cap de setmana intens.

A continuació, es farà la tradicional premsada de raïm amb l’obtenció del most del 2015 i s’inaugurarà la Mostra de vins D.O. Penedès i Cava.
Aquest dissabte a dos quarts d’onze es farà un esmorzar popular, al que seguirà la vint-i-setena edició del Corremost, una concorreguda i animada cercavila de vehicles sense motor que inclourà la participació del Carromost i els Pagesots. A la tarda els actes continuaran a les 6 a l’església, amb el lliurament dels Premis literaris Joan Mañé i Guillaumes. En acabar es donarà la sortida de la cinquena edició del Corre-cellers, una concorreguda proposta per tastar vins a diferents espais particulars de la Ràpita. Les places són limitades i la venda de tiquets començarà una hora abans de l’inici de l’activitat.
Els actes de dissabte finalitzaran a la plaça de Ramon Cabré amb una sardinada popular i una actuació de l’Home Orquestra, Pau Saura, a les 11 de la nit, al CCRR.
Diumenge, a les 12 del migdia al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, se celebrarà el 35è Concurs de Tastavins de la Ràpita a càrrec d’Anna García i Guillermo Padró. Les inscripcions s’obriran mitja hora abans i el preu per a participar-hi és de 5 euros. I a les 7 de la tarda es farà una sessió de monòlegs a càrrec de Gerard Taula, amb degustació de rom cremat i pastes.
Durant tot el cap de setmana el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc acull l’exposició de vins i caves en la que el públic pot degustar vins i caves del Penedès. Avui, la mostra estarà oberta de les 10 de la nit a la 1 de la matinada, dissabte de 12 a 2 del migdia i de dos quarts de 8 del vespre a les 2 de la matinada. I diumenge, obrirà de les 6 de la tarda a les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: