Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una alimentació més saludable pot ajudar a tenir una millor qualitat de vida en malalties com la fibromiàlgia

La seu territorial de l’Alt Penedès de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia ha organitzat un seguit d’activitats a Vilafranca per d’ajudar a donar algunes pautes que ajudin a les persones que pateixen aquesta malaltia a tenir una millor qualitat de vida.

Una de les activitat era la conferència que Sílvia Baraldés, nutricionista i dietista, oferia sobre la importància de la alimentació.

Baraldés destacava que l’alimentació és important per la salut en general, tot tenint present que una correcte alimentació ens ajuda a sintetitzar substàncies que si no fos a través dels aliments no podríem aconseguir. En aquest sentit remarcava que cal fer una teràpia integrativa, en què l’alimentació n’és la base.

La proposta que es llançava era doncs de millorar en general la nostra alimentació, apostant per la dieta mediterrània, amb productes naturals, de proximitat, ecològics i lliures de productes químics que acaben sent tòxics per a moltes persones.

Els dimarts a l’Escorxador l’associació organitza també diversos tallers, de gimnàstica i de relaxació per augmentar la concentració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: