Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos crea un centre dedicat a l’emprenedoria social

Es tracta d’un nou espai municipal dedicat a fomentar i ajudar els emprenedors que vulguin crear el seu projecte empresarial o de negoci tenint en compte criteris socials. El centre, anomenat “Espai per l’emprenedoria social, l’economia solidària i l’ocupació” està ubicat al carrer de Santa Margarida 14-26, als Monjos, i vol esdevenir un espai de referència comarcal per fer créixer iniciatives col·lectives amb vocació transformadora.

El nou centre pretén donar suport a persones que volen desenvolupar una idea de negoci; emprenedors que han engegat projectes i li volen donar un valor més social; o bé professionals que necessiten un espai de treball, formació, reunions i trobada.

L’Espai compta amb un equip humà que acompanyarà els processos d’emprenedoria, per tal que no siguin solitaris sinó col·lectius; donar sentit social als projectes i ser un punt de trobada de persones emprenedores i iniciatives col·lectives que aportin solucions a necessitats i resolguin noves problemàtiques socials.

La inauguració de l’”Espai per l’emprenedoria social, l’economia solidària i l’ocupació” es durà a terme el proper divendres dia 16 d’octubre a les 7 de la tarda. Dues hores abans, a partir de les 5, el centre obrirà les seves portes al públic per donar a conèixer les noves instal·lacions.

La inauguració servirà també per commemorar el vintè aniversari del Servei Local d’Ocupació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: