Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició sobre els 150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell arriba a La Granada

El 15 d’abril del 1865 va arribar el primer tren a l’estació de La Granada, en la línia que va unir Barcelona amb Tarragona. Per a celebrar aquesta efemèride el passat més d’abril va circular el tren commemoratiu que va ser rebut a l’estació de La Granada per un gran nombre de veïns i veïnes.

Ara arriba l’exposició commemorativa que ha preparat la Comissió organitzadora dels actes amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Granada. En els divuit plafons que la integren es pot fer un recorregut per l’historia de la línia, els trens que hi han circulat i les seves estacions. També hi seran presents diversos elements i estris reals utilitzats en l’explotació de la línia. La inauguració tindrà lloc al Centre Cívic a les 8 de la tarda del divendres 9 d’octubre. Un cop hagi acabat l’acte inaugural es farà, a la mateixa exposició, l’estrena a La Granada de l’audiovisual “ 150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell” que, amb una gran selecció d’imatges, documents i sons, ens donarà a conèixer el passat, present i futur d’aquesta línia. L’exposició podrà ser visitada fins el 18 d’octubre.

L’audiovisual es podrà veure tots els dies d’obertura de l’exposició. Tot aquell que ho desitgi també hi podrà adquirir el llibre del 150è aniversari que inclou un CD amb les músiques del ferrocarril.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: