Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entitats sobiranistes convoquen els vilafranquins a una concentració de suport als imputats pel 9-N

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis fan una crida a “la mobilització en defensa de la democràcia i en suport als imputats pel 9N”.

Les quatre entitats convoquen a diverses mobilitzacions que tindran lloc els dies 13 i 15 d’octubre, coincidint amb la declaració davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de l’ex vicepresidenta del govern Joana Ortega, la consellera d’Ensenyament en funcions Irene Rigau i el president de la Generalitat en funcions Artur Mas, imputats per la organització i la materialització de la consulta del passat 9 de novembre. Els dos dies, a les deu del matí, les concentracions tindran lloc al passeig Lluís Companys, on hi ha el Tribunal. Però el dimarts 13, a dos quarts de vuit del vespre, les entitats també convoquen concentracions davant dels ajuntaments de tots els municipis de Catalunya, també a Vilafranca.

Les entitats convocants també animen als seus socis a enviar una carta de protesta a títol individual dirigida al TSJC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: