Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Torras i Bages obrirà, finalment, el 13 d’octubre

Les obres es troben a la recta final i després de dos mesos tancada, la biblioteca Torras i Bages de Vilafranca tornarà a obrir portes el dimarts 13 d’octubre, més tard del que s’havia previst inicialment.

La directora de la biblioteca, Núria del Campo, confia obrir al 100%.
Està previst que el dia 13 s’obrin les 2 primeres plantes i que restin acabats que s’aniran acabant durant el mes d’octubre.
Les obres que s’estan executant estan relacionades amb l’eficiència energètica a l’edifici i les actuacions afecten la coberta, els tancaments de finestres, els sistemes de calefacció, la climatització, la il·luminació i els acabats de la façana del carrer Ferran, entre d’altres. Del Campo adverteix que les millores no seran visibles per als usuaris, però recorda que s’han acabat les goteres i passar fred o calor a la planta superior.
Un cop oberta, l’horari de la Torras i Bages serà el d’hivern: de dimarts a dissabte, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i de dilluns a divendres de dos quarts de 4 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre.
Mentre la biblioteca està tancada es poden utilitzar les sales d’estudi de l’Escavi i de la Casa Amiguet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: