Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana passada es va reunir el primer Consell d’Alcaldes de l’actual mandat

Sota la presidència de l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, dijous es va reunir el primer consell d’alcaldes del període 2015-2019, amb els representants sorgits de les darreres eleccions municipals.

Va ser una primera sessió de constitució i formalització de la periodicitat de reunió del propi Consell, i on es va aprofitar també per tal de donar algunes informacions als alcaldes o els seus delegats, d’algunes de les accions que s’estan engegat en aquest mandat des de l’ens comarcal.

Així, es va comentar la intenció de participar a nivell comarcal en el projecte Life Clinomics que coordina la Diputació de Barcelona. També es va comentar el Pla Comarcal d’Acollida per a persones refugiades, es va informar de l’adhesió a la Taula de Salut Mental de l’Alt Penedès; i es va presentar el pla supramunicipal de drogues de l’Alt Penedès corresponent als anys 2015-2018.

Recordem que el Consell d’Alcaldes és un òrgan consultiu i assessor del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: