Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La producció vilafranquina Toca’m els boleros, amb Toni Regueiro i Montse Rios, obre la temporada de teatre de Cal Bolet

L’espectacle, que serveix per engegar la temporada teatral a Cal Bolet, es podrà veure dijous i divendres a les 9 del vespre. Les entrades estan exhaurides ja per a la funció de divendres.

Es tracta de la producció vilafranquina “Toca’m els boleros”, amb toni Regueiro i Montse Rios.

Acompanyat tan sols pel so harmoniós i melòdic d’un piano, el cantant Armand Pomer, interpretat per Toni Regueiro, ens ofereix un recital musical on barreja la seva saviesa apuntant fets històrics sobre la vida del bolero i el regal als incondicionals de les valuoses anècdotes viscudes durant la seva vida professional. Un espectacle de petit format, fresc, dinàmic, divertit i original on es vol reivindicar que el bolero.

L’actor vilafranquí Toni Regueiro ha tocat gairebé totes les tecles. És actor, autor, director, creador de diferents espectacles i professor de teatre en diverses escoles. L’hem pogut veure al teatre, participant en diverses lectures dramatitzades, al món del cinema, a la televisió fent d’actor a diferents telenovel·les així com en el món publicitari participant en més de 30 anuncis.

La pianista vilafranquina Montse Rios l’acaompanya en aquesta comèdia musical “Toca’m els boleros” que està integrada dins del cicle Com a Casa, de Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: