Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Girada celebra la seva tercera Festa de la Castanyada després dels bons resultats dels dos primers anys

Fugint del Halloween i les llaminadures, el barri vilafranquí de La Girada va tirar endavant fa un parell d’anys una festa de la castanyada que s’ha fet gran en tan sols dues edicions. Aquest dimarts han presentat la tercera edició de la festa, que organitzen l’Associació de Comerciants de La Girada, l’Ajuntament de Vilafranca i l’empresa Esfera Serveis Culturals.

La Festa de la Castanyada tindrà lloc del divendres 30 d’octubre al diumenge 1 de novembre amb la majoria de l’activitat centralitzada en les rambles de La Girada i la Generalitat. Hi haurà una seixantena de parades d’artesans i tres castanyeres, eco atraccions, tallers, pintacares, animals de granja i altres sorpreses. Però, a més, hi haurà espectacles d’animació itinerant, contacontes, ball, batucada i diverses exhibicions.

Entre les novetats, els organitzadors destaquen el viatge en globus de dissabte a la tarda i un trenet que farà un petit recorregut al voltant de la Rambla. Però també activitats dedicades als propietaris d’animals de companyia com una exhibició d’habilitats canines i una xerrada de l’etòleg Àlex Burgos. D’altra banda, es farà una mostra d’imatgeria festiva infantil.

L’horari de la festa serà d’onze del matí a vuit del vespre, tot i que el dissabte es farà un concert a les nou de la nit amb el grup de versions Babamala. Com a complement de tot plegat també hi haurà un food truck.

La festa de la castanyada de La Girada va veure passar unes 4.000 persones l’any passat i, segons els organitzadors, els visitants no només vénen de Vilafranca, sinó que també provenen de la resta de la comarca i de tot el territori penedesenc.
La festa ha estat inclosa dins del programa de la fira de les festes majors i dins dels actes de la capitalitat cultural de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: