Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots tornen a participar aquest diumenge en el Projecte Rius

Els Xicots de Vilafranca participaran novament aquest diumenge, 11 d’octubre, al Projecte Rius, una de les principals activitats promoguda per l’Associació Hàbitats. L’objectiu és fer seguiment del cabdal i l’estat de l’aigua al riu Foix.

Fa cinc mesos un grup de membres de la colla ja van participar en aquest projecte i van dedicar una jornada a recollir mostres per comprovar la qualitat hidromòrfica, fisicoquímica i biològica de l’aigua del riu Foix, a l’alçada de la Torre de les Aigües, a la Bleda. La colla va apadrinar el riu i es va comprometre a mantenir una col·laboració periòdica amb el projecte.
La informació recollida permet a l’associació treballar per una millor qualitat dels nostres rius i boscos de ribera.

Els participants es trobaran diumenge a 1/4 de 10 del matí al aparcament que hi ha darrera del Complex Aquàtic, a la zona esportiva de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: