Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds porten les seves assignatures pendents a Tots Sants: descarregar 3d10 fm i td8 neta

Aquest diumenge, els Castellers de Vilafranca afronten a la seva diada la darrera actuació de la temporada i del mandat de l’actual junta, a banda del viatge a la Xina.

En el sorteig de l’ordre d’actuació de la diada de Tots Sants, celebrat ahir a Cal Figarot, el cap de colla ha destacat la importància dels dos darrers assaigs per poder descarregar els seus dos castells pendents: el 3d10 amb folre i manilles i la torre de 8 neta.
La tècnica en té molts ganes i Pere Almirall creu que “ara és l’hora” i demana “mobilitzar-se al màxim”. Segons Almirall hi ha una feina al darrera i s’ha de demostrar. Quant al 3d10, creu que han estat de pega.
A banda del 3d10 amb folre i manilles i la torre de 8 neta, el tercer castell podria estar entre el 3 i el 4 amb l’agulla i si la diada va bé, acabarien amb el pilar de 8 amb folre i manilles.
Els Verds obriran plaça seguits pels Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona segons ha determinat el sorteig d’ordre d’actuació.
L’objectiu dels Capgrossos de Mataró és portar a plaça el 3 i el 4 de 9 i en els 3 assaigs que tenen treballaran fort per decidir si el tercer castell és la torre de 9 o el pilar de 8 amb folre i manilles, com explica el seu cap de colla Jordi González.
Els Castellers de Sants venen a descarregar el 3, el 4 i la torre de 9 i en els assaigs valoraran l’ordre. Si els descarreguen tots tres, podrien acabar amb el pilar de 6.
El cap de colla dels Xiquets de Tarragona, Roger Peiró, admet que tenen un deute amb la plaça de la Vila i creu que és l’any de saldar-lo. Peiró recorda que en les tres vegades que han vingut han intentat un gamma extra sense èxit i enguany, amb més bagatge i experiència, pensen descarregar-ne alguns.
La diada castellera de Tots Sants començarà a les 12 del migdia i com l’any passat i per Sant Fèlix, l’entrada de les colles a plaça serà de dos en dos per cada banda. La prioritat és agilitzar la diada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: