Dimarts, 14 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos han detingut un home que quintuplicava la taxa d’alcohol i anava per l’AP-7 llançant llaunes de cervesa

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte a la tarda a Vilafranca un home, de nacionalitat britànica, que circulava amb una taxa d’alcohol cinc vegades superior a la permesa per l’AP-7.

Els fets van passar cap a les quatre de la tarda, quan un ciutadà va alertar la policia de què una furgoneta s’havia accidentat al quilòmetre 193 de l’autopista. En arribar al lloc, els agents van comprovar que l’home estava sota els efectes de l’alcohol i que portava deu llaunes de cervesa buides i dues de plenes a dins del vehicle. Segons diversos testimonis, el conductor conduïa fent esses i llançant llaunes de cervesa per la finestra fins que es va accidentar i va sortir de la via, a l’alçada de Vilafranca.
Els Mossos van fer la prova d’alcoholèmia al conductor, que superava cinc vegades el límit legal permès. L’home va quedar arrestat en dependències policials a l’espera de declarar davant un jutge. Els Mossos d’Esquadra han obert diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: