Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubrick ha projectat el documental Projecte Rwanda

Conegut per les seves interpretacions a La Riera i Polònia, Sergi Cervera ha mostrat la seva cara més íntima i personal amb la projecció del seu documental Projecte Rwanda al cinema Kubrick de Vilafranca.

Ideat juntament amb l’actor i cooperant Ramon Godino i dirigit per Cervera, Projecte Rwanda rememora el genocidi entre les ètnies hutus i tutsis, alhora que aporta elements de reflexió per poder tancar ferides i mirar el futur amb esperança.
En el col·loqui posterior, diumenge passat al Kubrick, Sergi Cervera, explicava que li agrada molt l’Àfrica i com mica a mica ha anat canviant la seva percepció.
Al capdavant de la seva productora, Sergi Cervera porta 6 o 7 anys tirant endavant projectes personals com aquest. De Projecte Rwanda explica que és “un viatge tenyit pel dol i el color porpra, però, alhora, és una mirada al futur, plena de llum i esperança”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: