Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cavatast 2015 incrementa més d’un 30% els visitants novells

Segons les primeres dades -amb gairebé 400 enquestes fetes als visitants a càrrec d’una empresa especialitzada-, es constata un increment del públic que assisteix per primera vegada al Cavatast, passant del 25% de l’any passat a més d’un 30% enguany, alhora que la intenció de despesa és, en termes globals, superior a la de l’edició anterior.

La procedència majoritària del públic és de la província de Barcelona, amb un increment del 10% respecte l’any passat, mentre que els visitants de la comarca baixen lleugerament.
Aquesta 19ena edició del Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia és valorada amb una puntuació mitjana propera al 8,5 sobre 10 punts i els enquestats manifesten la intenció de repetir.
També hi ha hagut un increment del públic que opta per dinar o sopar a la fira, que ha fet augmentar deu punts respecte l’any passat la despesa en els estands de gastronomia; aquesta tendència positiva també queda reflectida a la botiga del Cavatast, amb un augment de les vendes respecte a l’any passat i un total de 1.900 ampolles venudes.
D’altra banda, la copa gegant de la iniciativa Cork, duta a terme en paral·lel al Cavatast, va recollir 7.000 taps solidaris, equivalents a 63 quilos que es transformaran en donatiu per als menjadors socials de Càritas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: