Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge, bicicletada popular de Bosc Verd

El col.lectiu ecologista proposa un itinerari circular que sortirà de Vilafranca cap a Sant Cugat Sesgarrigues i Sant Sebastià dels Gorgs i tornarà a Vilafranca, transitant per camins entre vinyes. El recorregut serà aproximadament d’uns 17 quilòmetres.

L’objectiu de la bicicletada és mostrar un itinerari rural, tot reivindicant alhora l’ús de la bicicleta com a transport saludable, no contaminant i alternatiu al vehicle privat.
La bicicletada sortirà a les 10 del matí a l’aparcament de terra de l’Hospital de Vilafranca. La sortida és oberta a tothom i per a tots el públics. Els infants que hi vagin han de tenir domini de la bicicleta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: