Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà es fa un recital de Bassem Al-Nabrís, poeta palestí acollit pel PEN català

Aquest divendres 16 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, es farà a la capella de Sant Joan un recital del poeta palestí Bassem Al-Nabrís resident a Barcelona, acollit pel PEN Català, dins del programa Escriptor Acollit.

Un programa que permet donar aixopluc durant dos anys a un escriptor o escriptora amenaçat, perseguit o en risc d’empresonament degut a la seva feina.

L’escriptor palestí, procedent d’un camp de refugiats de Gaza, arribà el passat mes de juny a Catalunya, per a residir durant un període de dos anys a la ciutat de Barcelona. Aquest acolliment facilita que els escriptors puguin desenvolupar la seva feina amb total llibertat, permetent la interacció amb altres escriptors, intel·lectuals i personalitats de la cultura del país d’acollida.

Bassem Al Nabrís recitarà poemes del seu darrer llibre publicat a Catalunya, “Totes les pedres”, editat per AdiA Edicions sota la coordinació del poeta Pau Vadell i Vallbona. Els pomes seran recitats en àrab i la lectura en català anirà a càrrec del poeta penedesenc Jordi Vigueras.

La presentació és durà a terme aquest divendres a la capella de Sant Joan, aprofitant el context de l’exposició que s’hi acull, “Terra Nullius”, del col·lectiu Ras El Hanut.

L’acte és fruit de la col·laboració entre els serveis de Solidaritat i Cooperació i de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i la delegació de PEN Català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: