Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres a la carretera comarcal que uneix Sant Sadurní i Vilafranca

Aquests dies s’han iniciat les actuacions prèvies de les obres de millora de la carretera comarcal C-243a entre Sant Sadurní i Vilafranca, que serviran per eliminar un revolt molt pronunciat a l’entrada de la capital del cava.

La Generalitat ha adjudicat els treballs a l’empresa pública Infraestructures.cat per un import de 265.000 euros i tenen un termini d’execució de tres mesos. L’obra, prevista per al juliol passat, arrenca ara després de resoldre l’acord amb el propietari del terreny i haver-se completat la verema que comporta un freqüent trànsit de tractors.
La supressió d’aquest revolt es durà a terme mitjançant la construcció d’una petita variant, que tindrà 300 metres de longitud i comptarà amb 2 carrils i vorals.
L’actuació també contempla diverses actuacions a la BV-2224 i la BP-2427 per millorar la mobilitat, la seguretat viària i l’adequació en l’entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: