Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença una nova temporada del mercat d’artesania, brocanters i pintura

Diumenge arrenca una nova temporada del mercat d’artesania, brocanters i pintura que se celebra cada segon diumenge de mes a la rambla de Sant Francesc. El mercat està organitzat pel Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca.

Aquesta temporada, comptarà amb més de 50 parades d’artesania de tot tipus, des d’alimentació fins a ceràmica o cosmètica passant per articles de decoració, joieria i roba. També hi haurà parades de brocanters i d’artistes del Penedès que venen les seves obres.

Els organitzadors han preparat tallers infantils de manualitats gratuïts per a nens a partir de 4 anys que acompanyaran la celebració del mercat. Tindran lloc de dotze a dues del migdia i també es faran als mercats especials com la Fira de Nadal, la Fira del Gall o les Fires de Maig.

L’ajuntament ha editat el calendari de la temporada de mercats d’artesans, brocanters i pintors, que recull les dates de tots els mercats que se celebraran, els de cada segon diumenge de mes i dels especials.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Els esports
Bàsquet. Els Monjos - Vendrell
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: