Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, 1a Fira de la Transhumància als Monjos

Organitzada per l’Ajuntament, s’emmarca en el treball conjunt que s’està fent amb Llívia i Lluçà per recuperar antics camins ramaders que anaven del Pirineu a la costa.

Els actes de la Fira de la Transhumància comencen aquest divendres amb un espectacle infantil a les 6 de la tarda, a la Biblioteca.
A tres quarts de vuit del vespre, el Molí del Foix acollirà una ponència sobre el camí ramader, en el marc de la inauguració de les Jornades de Natura i Paisatge que l’Institut d’Estudis Penedesencs celebra en aquest espai.
Dissabte, a les sis, es farà una xerrada per donar a conèixer l’experiència dels ciclistes fent el camí ramader i a dos quarts de vuit del vespre, un maridatge de vins del Penedès amb formatges catalans, a càrrec de Xerigots. El tast té un preu de 12 euros i les inscripcions es poden fer al correu
Els actes acabaran a les 9 del vespre amb una sessió de músiques i danses populars, a càrrec del grup Surti com Surti
Les activitats de diumenge començaran amb una caminada de la transhumància, que sortirà a les 9 del matí del Castell de Penyafort i recorrerà diferents camins ramaders del Parc del Foix.
Al llarg del matí també es farà el Mercat de vins, caves i formatges, a l’entrada del mercat dels Monjos, que comptarà amb la presència de formatgers i cellers, a més d’una exhibició del Ball de Pastorets dels Monjos, a partir de les 12.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: