Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Agustí Torelló ha presentat la Primera Gran Anayada Kripta, un cava excepcional de 9 anys de criança

Més d’un centenar de persones van poder gaudir aquest dijous al migdia de la presentació en societat d’aquest cava extraordinari.

Es tracta d’ una reserva especial, de la que només en podran gaudir 3000 persones a tot el mon. Una reserva de 3588 úniques botelles de l’anyada 2006 que amb 9 anys de criança constitueix un dels caves més exclusius.

L’acte es va fer a les mateixes caves de Sant Sadurní en el transcurs d’una festa en la que hi estaven convidats premsa especialitzada, prescriptors i amics de les caves, alguns dels quals van arribar més tard a causa del problema ocasionat pel sabotatge a les vies de l’AVE que es va fer a la Granada. El quintet femení Les Sommelier acompanyava musicalment la recepció i després d’un còctel els convidats van baixar a les caves on es va servir un dinar molt especial, acompanyat per tres anyades diferents del Kripta, amb l’objectiu de mostrar les potencialitats del territori del Penedès.

Al final va ser el moment de la presentació del Gran Anyada 2006, que va anar a càrrec de la prestigiosa enòloga madrilenya Mª Isabel Mijares.

El llançament d’aquesta reserva tan especial té també una intenció social, perquè un euro de cada ampolla es destinarà a la lluita contra la pobresa infantil que promou Sor Lucia Caram a través de la Fundació Rosa Oriol.
La festa va acabar amb un final espectacular amb l’entrada de les postres creades expressament per a la ocasió per part del pastisser Christian Escribà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: