Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

600 alumnes de secundària de Vilafranca han participat al Lax’n’Rock a les aules amb dues sessions a l’Auditori

Uns 600 alumnes dels centres de secundària vilafranquins han assistit aquest dimecres al matí en una activitat organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona dins del cicle Nous públics, que busca precisament captar públics nous que es converteixin en consumidors fidels de cultura.

Els protagonistes eren els Lax’n’Busto amb la seva proposta especialment adreçada al públic dels centres escolars Lax’n’Rock a les aules. L’espectacle s’ha pogut veure en dues sessions a l’Auditori i ha permès que els assistents es familiaritzessin amb tot el que hi ha al darrere d’una banda de rock i les seves cançons gaudint de la música dels Lax’n en directe.

La resposta dels centres ha estat molt positiva, igual que la dels assistents, sobretot la dels alumnes de música del vilafranquí Cristian Gómez Montenegro, guitarrista del grup, que també estaven a l’Auditori.
Els Lax’n’Busto han actuat en una formació reduïda integrada per Pemi Rovirosa a la veu i a la guitarra, Jaume Piñol a la bateria i a la veu i Cristian Gómez a la guitarra.

Els Lax’n’Busto tenen noves cites amb el públic vilafranquí aquest cap de setmana. Diumenge a les 12 del migdia, la formació oferirà l’espectacle Lax’n’Xics, adreçat a nens a partir de sis anys i, de fet, a tota la família. I, també el diumenge, però a les set de la tarda, els penedesencs presentaran De prop, un espectacle que els permet recuperar grans cançons del llarg dels seus gairebé 29 anys de trajectòria, de forma directa, de tu a tu, sense distàncies entre l’escenari i la platea. Els dos actes tindran lloc a l’Auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: