Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

2 pimes de l’Alt Penedès a la 4a edició del programa “Accelera el creixement”

Carnicas Masó de Vilafranca i Gumarcris de Sant Pere de Riudebitlles són 2 de les 50 pimes de la demarcació de Barcelona que han estat escollides per participar a la 4a edició del programa “Accelera el creixement”, organitzat per PIMEC i la Diputació de Barcelona.

Després de la primera fase del programa, que va finalitzar el mes de juliol, i en la qual més de 100 empreses van mostrar interès per participar-hi, s’han analitzat totes les candidatures i s’han escollit el mig centenar d’empreses participants.
Carnicas Masó i Gumarcris, juntament amb la resta de pimes seleccionades, comencen un procés de nou mesos en què rebran assessorament personalitzat en elements cabdals de la competitivitat empresarial com el finançament, la innovació, l’estratègia empresarial, la internacionalització, l’estructura directiva i la comercialització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: