Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Titelles aquest diumenge al Claustre de Sant Francesc, dins del cicle Paraules al Claustre i +

Aquest diumenge 20 de setembre, a les 12 del migdia, tindrà lloc al Claustre de Sant Francesc, l’espectacle familiar de titelles “Barrabassades”.
La Companyia Micro Troupe, de Sant Pere de Riudebitlles oferirà un dels seus espectacles de titelles per a públic familiar representat per amb la tècnica del titella català des d’un castellet.

“Barrabassades” és un muntatge de proximitat i provoca la implicació i participació del públic amb la història que està veient, ja que tracta d’un tema tan actual com el problema de l’habitatge. Una proposta on els protagonistes juguen als característics jocs dels titelles de corre-cuita que t’agafo, d’amagatotis i de garrotades. També incorpora un altre element de la nostra cultura popular: el correfoc, amb la primera colla de diables titelles, els Diables del Castellet.

En Pere Botera ordena a en Barrabí, un jove dimoni, que comenci a espavilar-se i a comportar-se com un veritable diable. Per això haurà de pujar cap a la superfície de la Terra i començar a fer barrabassades. Quan en Pitu es troba en Barrabí, no es creu que sigui un dimoni. Ell, la maldat i les barrabassades les pateix d’un malvat anomenat Serret, que el vol fer fora de casa seva. A el jove diable, se li estova el cor i en Pere Botera el renya recordant-li que la seva missió és fer maldats. Per saber el final acosteu-vos al Claustre dels Trinitaris.

L’assistència a l’espectacle és lliure i gratuïta però  l’aforament és limitat, per la qual cosa es demana la màxima puntualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: