Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òscar Giménez afronta a partir d’aquest dijous el repte de fer el Camí de Santiago en una cadira de rodes

El jove sadurninenc, Òscar Giménez, que actualment viu a Vilafranca afronta un nou repte a la seva vida.

De fet la vida li va canviar del tot arran d’una malaltia i de la intervenció defectuosa que se li va practicar a l’hospital comarcal de l’Alt Penedès el mes de març de l’any 2012.
Va ingressar amb dolors greus a les lumbars. El diagnòstic va ser d’hèrnia discal i amb una intervenció d’urgència es va rebentar el sac dural, fet que li va provocar molt dolor per manca de líquid cefaloraquidi. Segons l’Òscar al final, després de setmanes de patiment, se’l va haver de tornar a intervenir per reparar els danys, descobrint que no hi havia hèrnia discal.
Per tot plegat li han quedat greus seqüeles.

El seu cas es troba des de fa anys als tribunals. La seva situació no l’ha fet aturar-se. Primer va escriure un llibre explicant el seu cas, titulat “Imposible” que va ser número 1 de vendes a través d’Amazón durant tres mesos. Ara ha decidit tirar endavant amb una iniciativa que servirà per recollir diners per la investigació sobre les lesions medul·lars.

Aquest dijous sortirà de Roncesvalles amb l’objectiu de recórrer els 800 quilòmetres del camí de Santiago en 8 dies. Per fer-ho compta amb diversos suports i patrocinis.

El recorregut el farà amb una cadira de rodes especial marca Quickie i estarà acompanyat per un amic que anirà en bicicleta.
El programa de Ràdio Vilafranca, Penedès Gamma Extra farà un seguiment diari de cada etapa. També es pot seguir el seu projecte al web www.soyoscargimenez.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: