Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nit dels ratpenats a Santa Margarida i els Monjos

Cada any s’organitzen a tot Europa diverses activitats per tal de donar a conèixer els ratpenats. Com en els darrers anys l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es suma a les activitats de la Nit dels Ratpenats amb propostes organitzades des del Centre d’interpretació històric i natural, Molí del Foix.

Els actes es duran a terme aquest dissabte i començaran a les set amb un taller de ratpenats. Seguidament es farà una xerrada sobre el coneixement dels ratpenats. Totes dues activitats es faran al Molí del Foix.

A dos quarts de nou del vespre, des del mateix Molí, començarà una passejada d’aproximadament una hora de durada, pel passeig fluvial, per detectar la presència de ratpenats amb aparells d’ultrasons. Es recomana que les persones que assisteixin a la caminada portin lot i calçat còmode.

Per assistir-hi cal fer reserva prèvia al Molí del Foix www.elfoix.net.

Els actes de la Nit dels Ratpenats estan organitzats amb la col·laboració del Parc del Foix i el Museu de Granollers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: