Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de Direcció d’Empresa de l’ADEPG ofereix per primer cop al Penedès postgraus universitaris

Per primera vegada, Vilafranca aplegarà un postgrau universitari especialitzat en la internacionalització. La Universitat de Vic, de la mà de l’Escola de Direcció d’Empresa, posarà el segell acadèmic al postgrau en Negocis Internacionals.

El curs s’impartirà al Centre Àgora, a partir del proper 2 d’octubre i fins al maig de 2016. El professorat i el programa acadèmic són aportació de la Universitat de Vic·Universitat Central de Catalunya, mentre que la producció va a càrrec de l’Escola de Direcció d’Empresa, que és la insígnia de l’ADEPG especialitzada en la formació de màxima qualitat.

Isidre Also, secretari general de l’ADEPG, explica que es tracta d’una formació que a més recull necessitats i demandes d’empreses i directius de la comarca.

Per afavorir la matriculació d’empresaris i directius, i d’una major diversitat de participants, les classes s’han programat en horari de divendres per la tarda, de 5 a 9. A més, cada tres setmanes també hi haurà sessió lectiva els dissabtes pel matí.

Aquesta mateixa línia de cooperació tindrà continuïtat amb un postgrau de Logística que s’ha programat pel mes de febrer, aquesta vegada sota el paraigua de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Tota la informació sobre aquests cursos i altres programes universitàries que s’impartiran properament al Gran Penedès es poden trobar a www.ede.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: