Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal obre la matrícula del curs de preparació a les proves d’accés a grau superior

A partir de dimarts vinent i fins al 31 d’octubre estarà obert el període de matrícula del curs de preparació a les proves d’accés a grau superior que es fa a l’Escola Municipal d’Art Arsenal.

El curs garanteix la preparació adient per superar les proves d’accés als cicles de grau superior d’Arts Plàstiques i Disseny i la part comuna de les proves d’accés a Formació Professional Específica o d’Esports.
Els requisits d’inscripció al curs són, per als cicles d’Arts Plàstiques i Disseny, ser major de 18 anys i disposar del títol de tècnic (un cicle de grau mitjà finalitzat) o ser major de 19 anys, sense titulació prèvia.
Per als Cicles de Formació Professional Específica i d’Esports cal ser major de 18 anys i disposar del títol de tècnic d’una família afí o disposar d’experiència professional acreditada, que permeti l’exempció de les proves específiques d’accés.
El curs començarà el 7 d’octubre de 2015 i finalitzarà el 30 d’abril de 2016. Va dirigit a persones que vulguin accedir a Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny de Grau Superior, persones que vulguin accedir a Cicles de Formació Professional o d’Esports i persones que necessitin acreditar el nivell d’ESO o bé el de Batxillerat a afectes laborals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: