Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat reforça el servei de bus entre Vilafranca i el Vendrell a partir del proper dilluns, 14 de setembre

S’oferirà tres expedicions més per sentit de dilluns a divendres feiners, tot passant a 7 anades i 6 tornades .

El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir del 14 de setembre el servei de bus entre Vilafranca i el Vendrell, amb la introducció de noves expedicions que permetran cobrir una major franja horària. En concret, s’incorporaran tres anades i tres tornades més, de dilluns a divendres feiners. D’aquesta manera, el servei, que opera Autocars Penedès, passarà a tenir el doble d’expedicions, 7 d’anada i 6 de tornada.
Els nous serveis són amb sortides de Vilafranca a les 8,40h, 12,20h i 17,30h. Aquestes s’afegeixen a les ja existents de les 6,50h, 9,50h, 15,50h i 18,50h , aquest últim, durant el curs escolar. Les noves tornades des del Vendrell són a les 7,44h, 10,55 i 18,15h. Aquestes s’afegeixen a les existents de les 12,08, 14,08 i 19,08h. L’increment del servei permet reforçar les comunicacions entre les capitals de l’Alt i el Baix Penedès, tot complementant l’oferta de la línia de Rodalies R4. Addicionalment, es millora la connexió d’alguns municipis d’aquestes dues comarques amb la seva capital, en especial aquells nuclis que no tenen estació ferroviària com són Bellvei, la Gornal o la Ràpita. Així mateix, es reforcen les comunicacions dels municipis del Baix Penedès amb l’Hospital comarcal del Vendrell, on aquesta línia de bus té parada. D’altra banda, aquesta actuació permet millorar la connexió d’aquest àmbit amb Tarragona mitjançant els corresponents enllaços de transport. En aquest sentit, cal remarcar que els horaris estan coordinats per enllaçar amb el bus exprés de Tarragona-Torredembarra-el Vendrell i amb la línia de bus convencional.

Bus

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: