Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Esteve relleva Isabel Vidal al capdavant de JARC Barcelona

El viticultor de Sant Llorenç d’Hortons Joan Esteve pren el relleu a la presidència de la territorial de JARC a Barcelona.

Esteve es dedica al sector agrari des de fa més de 15 anys, moment en què també va començar la seva vinculació amb l’organització, formant part de la junta territorial de Barcelona i de la sectorial de la vinya i el vi.
En l’última reunió de la junta territorial de JARC a Barcelona es va fer efectiu el relleu de la fins ara presidenta, Isabel Vidal.
La també penedesenca Isabel Vidal ha estat al capdavant de la territorial de Barcelona de JARC des de l’any 2008, però la seva vinculació amb l’organització agrària es remunta a 17 anys enrere. Vidal també era la cap sectorial de la vinya i el vi de JARC, càrrec que ocupa des de l’any 2000 i que mantindrà.

Esteve vol continuar la línia de treball iniciada per Isabel Vidal ara fa 7 anys, fent un pas endavant i donant un pes més important a les oficines territorials per tal que JARC continuï sent el més propera possible als agricultors i ramaders catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: