Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida dona suport a l’acollida de refugiats per unanimitat

En un ple extraordinari, l’ajuntament gelidenc ha aprovat la moció de suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània que proposen conjuntament el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l’ACM i la FMC amb algunes esmenes presentades per la CUP.

La proposta, aprovada per unanimitat de tots els grups municipals, recull, entre d’altres, la incorporació de Gelida a la Xarxa de Municipis Acollidors, demanar al Govern de l’Estat una major dotació de recursos a la Unió Europea, augmentar el nombre de places d’asil i augmentar de 6 a 24 mesos el període d’acollida als sol·licitants. Tanmateix, la moció incorpora una aportació econòmica de 2.500 euros i el suport i col·laboració amb les entitats catalanes que treballen en l’acollida i el servei a les persones sol·licitants d’asil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: