Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots preparen un assaig especial aquest divendres per treballar el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8

Ambdós castells són els principals objectius dels de la camisa vermella per al final de temporada i en aquest últim mes es preveu intensificar-ne l’assaig.

Per la diada de vigília de la Festa Major de Vilafranca els Xicots van carregar per primera vegada el 3 de 9 amb folre, de manera que la colla veu en la Diada del Roser una oportunitat per descarregar-lo. D’altra banda, els Xicots van carregar el 5 de 8 el 27 d’octubre de 2013 i és per tant un dels reptes pendents aquesta temporada.

L’assaig especial d’aquest divendres començarà a les 10 del vespre a Cal Noi-Noi, la colla anima tota l’afecció castellera a assistir-hi. En acabar hi haurà algunes sorpreses i un petit refrigeri per a tots els presents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: