Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca ofereixen al president Mas el trofeu del desè concurs de castells que l’any passat van guanyar a Tarragona

Els Castellers de Vilafranca han alçat un pilar de 5 al Pati dels Carruatges i han entregat simbòlicament al President Mas el trofeu de l’últim Concurs de Castells de Tarragona.

Aquest dimarts al migdia el president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut a la junta dels Castellers de Vilafranca encapçalada pel cap de colla Pere Almirall i Josep Cabré ‘Jou’, president dels Verds. Durant més de mitja hora l’equip directiu de la colla i el president Mas, acompanyat pel Conseller de Cultura Ferran Mascarell, han conversat sobre els reptes de la colla vilafranquina.
El president dels Verds, Jou Cabré, comentava que ha estat un moment emotiu.

Entre els reptes que els Verds han traslladat al govern de la Generalitat hi ha la participació de la colla a la Barcelona Catalonia Culture Week, que es durà a terme a Xangai durant la primera setmana de novembre i on els Castellers de Vilafranca desplaçaran prop de 200 camises en el seu primer viatge a la Xina.
La junta també va expressar al president el seu compromís amb el país participant a la Via Lliure del proper Onze de Setembre a l’Avinguda Meridiana de Barcelona. Des de la manifestació del 2012, els vilafranquins han participat a totes les convocatòries reivindicatives de l’Onze de Setembre.

A continuació, al Pati dels Carruatges del Palau de la Generalitat, els Verds van oferir un pilar de 5 al president Mas i tot seguit la colla li va lliurar diversos obsequis com la camisa verda de l’entitat o una samarreta de la colla amb els colors de la senyera.

L’entrega simbòlica del trofeu com a campions del passat Concurs de Castells, el setè consecutiu i el desè per la colla, i una foto de família va servir per tancar la recepció oficial als Castellers de Vilafranca. Aquesta ha estat la primera recepció oficial d’un president de la Generalitat a una colla castellera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: