Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Most estrenarà Barcelona Nit d’Hivern

El Most estrenarà Barcelona Nit d’Hivern

Del 5 al 15 de novembre tindrà lloc la cinquena edició del Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, organitzat per Vinseum i Cine Club Vilafranca.

El festival arrencarà enguany amb l’estrena de l’esperada Barcelona Nit d’Hivern, seqüela de film de Dani de la Orden Barcelona Nit d’Estiu. Vilafranca serà la primera ciutat que veurà la pel·lícula i comptarà amb la presència del músic i actor Joan Dausà, que oferirà alguns dels temes de la pel·lícula en directe.

La mateixa setmana de l’estrena del Most, hi haurà una presentació prèvia del festival amb Barcelona amb la sessió d’una de les pel·lícules de temàtica vitivinícola més esperades de l’edició 2015. El dia 2 de novembre, al CCCB, es projectarà Jerez & el misterio del Palo Cortado.

Pel que fa a la secció Collita 2015, centrada en la producció audiovisual sobre la vinya i el vi, projectarà 21 treballs, entre documentals, pel·lícules de ficció i vídeos promocionals. La seva procedència segueix sent molt variada i arriba de països com Itàlia, Suïssa, França, Xile i Estats Units. La secció comptarà amb un pes especial del cinema de ficció, amb la presència dos llargmetratges en competició: Vinodentro i Toastmaster.

La secció Gran Reserva, integrada per una selecció de pel·lícules internacionals no estrenades, els curtmetratges nacionals del Brot, el Mini Most Filmets, amb curtmetratges d’animació infantils, i altres activitats paral·leles completen l’oferta del Most Festival en aquesta cinquena edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: